Wat inspireert jou?

inspiratiekaart-horizontaalDe leukste vorm van innoveren is: samen innoveren! Met Thom Verheggen, alias De Ontmanager, heb ik de afgelopen dagen een inspiratie-workshop ontwikkeld. Kernvraag is dan: hoe word jij geïnspireerd? Thom wees mij op een prachtig artikel van Jan-Peter Bogers. Zijn acht vormen van inspiratie zette mij weer aan het beelddenken. Het leidde tot de vereenvoudige vertaling in woord en beeld hiernaast (klik erop om ‘m te vergroten).

Thom kwam met de volgende definitie van inspiratie: “Zó geraakt worden, dat je uit jezelf in beweging komt”. Ben benieuwd: wat brengt jou in beweging?

Ik dacht dat ik zelf onder de eerste categorie zou vallen: door te kijken. Maar als ik mijn eerste zin van deze blog herlees, dan val ik toch onder de tweede: door samen te werken. Dat is nog ‘ns: leren van elkaar! Thom, bedankt voor dit inzicht!

 

2 comments

  1. |

    Wat leuk dat mijn blog over inspiratie, toch alweer een tijd geleden geschreven, nog steeds een beetje inspireert! Mooie beelden, Einte!

  2. Einte
    |

    Geweldig Jan-Peter, dat je het al hebt gelezen! Dankjewel voor je reactie en… jouw inspirerende inzichten.

Plaats uw reactie